Warning: Declaration of FeedWordPress_Walker_Category_Checklist::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category_Checklist::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home2/rpolic17/public_html/club/wp-content/plugins/feedwordpress/feedwordpress-walker-category-checklist.class.php on line 13

Warning: Declaration of quickmenu_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home2/rpolic17/public_html/club/wp-content/themes/peekaboo/admin/common-functions.php on line 0

Warning: Declaration of Walker_Category_Filter::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home2/rpolic17/public_html/club/wp-content/themes/peekaboo/admin/common-functions.php on line 0
Photo exhibition – Beyond the ghetto | Clubul de educație alternativă
Home   Noutăți   Photo exhibition – Beyond the ghetto

Photo exhibition – Beyond the ghetto

La Clubul de Educație Alternativă, în timpul atelierului de fotografie.

 

18 octombrie 2011

Policy Center for Roma and Minorities și Consiliul National pentru Combaterea Discriminării vă invită la prima expoziție de photovoice a copiilor de la Clubul de Educație Alternativă. Expoziția  “Dincolo de ghetou”  va avea loc vineri, 21 octombrie 2011, ora 17:00 la Casa de Cultură a Studenților, Evenimentul se desfășoară sub umbrela Zilelor Educației Non-formale organizate de Asociația LEAP (Link Education and Practice).

Expoziția va surprinde prin intermediul imaginilor viața de zi cu zi a copiilor din zona de ghetou din Ferentari subliniind contrastul dintre mediul în care acești copii trăiesc și activitățile în care sunt implicați în cadrul Clubului de Educație Alternativă. Acest spațiu al educației non-formale – creat de către Policy Center for Roma and Minorities la Școala Generală nr. 136 din Ferentari – constituie un spațiu creativ și inovator în care copiilor li se oferă șansa să-și valorifice talentele – de la muzică, dans, teatru, fotografie, filmat, desen, cursuri de educație financiară la fotbal, baschet, volei și box – și să-și îmbunătățească performanțele școlare printr-un permanent sprijin în realizarea temelor acordat de echipa fundației și de voluntari.

Evenimentul face parte din cadrul inițiativei “Lumea prin ochii mei”  prin intermediul căreia Policy Center for Roma and Minorities și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării își propun să le ofere copiilor din Ferentari posibilitatea să dezvăluie publicului larg propria viziune asupra vieții în ghetou printr-un demers artistic menit să-i motiveze să nu abandoneze școala. Expoziția are ca piese centrale imagini realizate de 11 copii de la Clubul de Educație Alternativă în timpul cursului de fotografie coordonat de tânăra fotografă Alisa Tarciniu. Alisa este un fotograf liber-profesionist ale carei proiecte arată pasiunea ei atât pentru domeniul artistic, cât și pentru cel social. În acest sens, a dezvoltat de-a lungul timpului proiecte împreună cu Fundația Principesa Margaretă a României, Asociația Ovidiu Rom, iar mai recent, SOS Satele Copiilor România. A fost fotograf oficial al proiectului Pasărea de Foc, primul spectacol de dans comunitar din România. În 2009 a organizat expoziția proprie Alături de tine în Pasajul Universității, o expoziție dedicată luptei împotriva cancerului la sân.

 

 

 

One Comment

  • Enache Florin

    si eu sunt in acest club si este f f frumos si ami place pt ca oamenii de acolo se inmplica in ceea ce fac si sunt comunicativi si sunt intelegatori si ami plac toti profesorii de acolo ami place de damian draghici ca avem concerte cu el ami place de orlando D-a ionela D-a rodica D-a viorica etc.
    Eu ami doresc sa avem cat mai multe concerte cu damian draghici si sa cantam si manele nu numai cantece in limba romanii etc.
    ami place de damian pt ca a adus multe instrumente la acest club de educatie alternativa din bucuresti mai bine din ferentary si sunt multumit pana acum de tot ce sa intamplat:*MULTUMESC:*!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*