Warning: Declaration of FeedWordPress_Walker_Category_Checklist::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category_Checklist::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home2/rpolic17/public_html/club/wp-content/plugins/feedwordpress/feedwordpress-walker-category-checklist.class.php on line 13

Warning: Declaration of quickmenu_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home2/rpolic17/public_html/club/wp-content/themes/peekaboo/admin/common-functions.php on line 0

Warning: Declaration of Walker_Category_Filter::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home2/rpolic17/public_html/club/wp-content/themes/peekaboo/admin/common-functions.php on line 0
(Română) Căutăm tineri pentru un proiect european | Clubul de educație alternativă
Home   Noutăți   (Română) Căutăm tineri pentru un proiect european

(Română) Căutăm tineri pentru un proiect european

 

15 septembrie 2011

Policy Center for Roma and Minorities lansează un apel pentru participanți în rândul tinerilor cu vârsta între 15-21 ani, pentru a lua parte la un proiect european având ca temă genocidul împotriva romilor comis în timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Proiectul constă în realizarea unor vizite de documentare la unele dintre lagărele de concentrare naziste din Germania și Polonia, dar și în teritoriile unde au fost deportați romii din România, și anume Transnistria.

Cei interesați sunt rugați să trimită CV și scrisoare de intenție  pe adresa office@policycenter.eu, persoană de contact Adrian-Nicolae Furtună.

Cunoașterea limbii engleze la nivel mediu reprezintă o cerință obligatorie. Cunoașterea limbii romani reprezintă un avantaj. Din România vor fi selectați șase tineri. În cadrul proiectului mai participă tineri din Germania, Ucraina și Republica Moldova. Prima vizită va avea loc la sfârșitul lunii octombrie.

Termenul limită de trimitere a aplicațiilor este 01 octombrie 2011.

 

 

2 Comments

  • Cowish

    Nu se specifica daca participantii trebuie sa fie doar de etnie roma si nici perioada de desfasurare a proiectului. M’ati putea ajuta cu aceste informatii?

    • Dorian

      Buna ziua si multumim pentru mesaj! Nu este necesar ca participantii sa fie neaparat de o anumita etnie. Cerintele sunt cele specificate in text “Cunoaşterea limbii engleze la nivel mediu reprezintă o cerinţă obligatorie. Cunoaşterea limbii romani reprezintă un avantaj.” Prima deplasare din cadrul proiectului va avea loc la sfarsitul lunii octombrie, urmand ca celelalte sa aiba loc cel mai probabil anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*