Warning: Declaration of FeedWordPress_Walker_Category_Checklist::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category_Checklist::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/rpolic17/public_html/club/wp-content/plugins/feedwordpress/feedwordpress-walker-category-checklist.class.php on line 13

Warning: Declaration of quickmenu_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/rpolic17/public_html/club/wp-content/themes/peekaboo/admin/common-functions.php on line 0

Warning: Declaration of Walker_Category_Filter::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/rpolic17/public_html/club/wp-content/themes/peekaboo/admin/common-functions.php on line 0
Tineret în acƫiune…De 1 iunie! | Clubul de educație alternativă
Home   News   Tineret în acƫiune…De 1 iunie!

Tineret în acƫiune…De 1 iunie!

Fãrã a face referire la vreun program măreƫ cu iz European, titlul de mai sus rezumã perfect acƫiunea noastrã de 1 iunie. A fost zarvã mare, cã doar a fost Ziua Copiilor și unde s-a pomenit petrecere reușitã fãrã agitaƫie multã?

Evenimentul de 1 iunie a promovat educația non-formală, cã doar cel mai frumos proiect al Policy Center nu s-o numi degeaba Club de Educaƫie Alternivã (cei care aƫi trecut pe acolo știƫi despre ce e vorba, cei care nu, vã provocãm sa o faceți!). O mânã de tineri voluntari frumoși și binevoitori din cadrul unei oraganizaƫii la fel de frumoasã, numitã Alternative pentru Noi Perspective, împreunã cu membrii echipei Policy Center for Roma and Minorities au organizat o sesiune de învățare experiențială pentru 30 de copii de la Centrul de Plasament Cireșarii II și din Clubul de Educație Alternativă.

Obiectivul evenimentului a fost facilitarea interacțiunii dintre tinerii bucureșteni și copii ce aparțin unor grupuri vulnerabile. Prin jocuri non-formale, tinerii i-au ajutat pe copii să își dezvolte abilitățile de comunicare interpersonală, de lucru în comun și de colaborare. Copiii și-au sărbătorit prima parte a zilei într-un mod creativ, descoperind beneficiile socializării și ale cooperării. Printre metodele folosite s-au regăsit  jocul de rol, treasure hunt, animație socio-educativă.

Dupã atât de multã joacã cu scop educativ, a urmat și bine meritata suprizã! Copiii de la Clubul de Educaƫie Alternativã au vizitat  Facultatea de Chimie ca parte a programului “Școala Altfel” și au fost impresionaƫi de reacƫiile chimice. La rândul lor, tinerii studenƫi au fost impresionaƫi de povestea copiilor și de entuziasmul lor, încât au decis sã îi viziteze de 1 iunie și sã le ofere jucãrii și haine. Tigrii bengalezi, ursuleții Koala, păpușile și nenumăratele haine au adus multã bucurie, atât pe chipurile copiilor cât și pe cele ale donatorilor care și-au reamintit cu drag de copilãrie.

Finalul frumoasei sãrbători ne-a prins pe toți, mici și mari, depãnând amintiri la o felie de tort cu frișcã și vișine și concluzionând cã Ziua Copilului meritã sãrbãtoritã în fiecare zi! Mulțumim tinerilor care s-au mobilizat și pe care 1 iunie i-a prins “în acțiune” și minunaților copii care meritã toatã atenția noastrã.

 
  • Calendar icon Wednesday June 5th, 2013
  • Category icon News

Comments are closed.