Warning: Declaration of FeedWordPress_Walker_Category_Checklist::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category_Checklist::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/rpolic17/public_html/club/wp-content/plugins/feedwordpress/feedwordpress-walker-category-checklist.class.php on line 13

Warning: Declaration of quickmenu_nav_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/rpolic17/public_html/club/wp-content/themes/peekaboo/admin/common-functions.php on line 0

Warning: Declaration of Walker_Category_Filter::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/rpolic17/public_html/club/wp-content/themes/peekaboo/admin/common-functions.php on line 0
Poveștiri de Mai | Clubul de educație alternativă
Home   News   Poveștiri de Mai

Poveștiri de Mai

pace

Luna Mai a fost tare bogată în evenimente și activități. S-a dansat mult, s-a mărgelit alături de copii minunați, s-au legat prietenii, s-a mers pe platouri de filmare, s-a mâncat salam de biscuiți și, mai presus de orice, s-a râs cu poftă.

11 Mai- “Viitorul fotojurnalismului românesc sună bine”- Ce  poate fi mai frumos decât să te exprimi prin fotografie? Ei bine, asta fac copiii care participă sâmbătă de sâmbătă la cursul de foto susținut de  Ioana Moldovan, cel mai dedicat voluntar dintre toti voluntarii din univers. Ca niște adevărați fotografi profesioniști, nu puteau rata cea mai importantă expoziție de fotojurnalism la nivel global, World Press Photo. Copiii au vizualizat fotografiile, le-au pozat și au visat cu ochii larg deschiși la ziua în care pozele lor vor face parte dintr-o astfel de expoziție de renume.

13-21 Mai - “The more, the merrier” – Luna mai a continuat debutul în forță cu activități menite să aducă mai aproape copii provenind din medii diferite. Andreea Sorescu, prietena noastră de la “Invingem Autismul” a dus povestea Clubului de Educație Alternativă mai departe către copiii cărora le predă Eduație Civică. La auzul activităților de educație non-formală de la  Clubul de Educație Alternativă, copiii de la Școlile “Vise” și “Step by Step” s-au arătat mai mult decât încântați să învețe mișcări de street-dance, scheme de fotbal și să deprindă abilități de a-și realiza propriile bijuterii. De asemenea, copiii de la Clubul de Educație Alternativă au fost tare încântați să își facă noi prieteni. S-a râs cu poftă pe mișcări de street-dance, băieții s-au întrecut în scheme de fotbal, în timp ce fetele și-au creat broșe. Întâlnirile s-au încheiat cu o binemeritată limonadă și salată de fructe și cu planuri mărețe pentru vacanța de vară.

16 Mai- Pentru a spori gradul de conștientizare al copiilor de la Clubul de Educație Alternativă despre importanța media, cei mici au avut parte de o experiență de neuitat pe platourile de filmare ale unei emisiuni matinale. Au avut ocazia să își vadă personajele TV preferate, să descopere ce se întâmplă în pauzele publicitare, să vadă cât de mic este de fapt un platou de filmare, însă cât de mulți oameni lucrează în spatele “scenei”.

17 Mai -” ONGFest” – Nu poate exista eveniment important fără o reprezentație Born 4 Trouble. Vestea că suntem dansatori desăvârșiți a ajuns până la Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, cea care ne-a invitat să dansăm pe scena ONGFest. Zis și făcut! Born 4 Trouble a dansat atât de bine încât a stârnit aplauze la scenă deschisă. Cu ocazia ONGFest, Born 4 Trouble a ajuns cu un pas mai aproape de a-și îndeplini visul de a deveni dansatori celebri.

18 Mai“Peace and Love” – Evenimentul lunii mai a fost de departe ”Junior Global Peace”. Copii din diverse colțuri ale lumii au deprins noțiuni esențiale legate de pace prin diverse activități de educație non-formală. Copiii de la Clubul de Educație Alternativă, împreună cu prietenii lor de la Centrul de Plasament Cireșarii II, la invitația Rotaract Triumph au participat la această minunată mișcare manifestată lanivel mondial. Împreună am dezbătut de ce este bine să fii bun cu oamenii din jurul tău, de ce  este rău să te bați, de ce banii sunt atât dăunători cât și benefici, iar prin desene și decupaje am realizat harta unei lumi ideale și am asistat la o piesă de teatru forum pentru copii. Într-un cuvânt, evenimentul a fost fabulos finalizându-se cu învățăminte de care ar trebui să țină cont și cei mai mari dintre noi, deoarece toleranța și bunătatea dintre oameni face  lumea în care trăim mai frumoasă.

28 Mai-  ”Love Triangle: Fashion, Charity, Tradition”- Lansarea colecției toamnă-iarnă a lui Dorin Negrău îmbină cu success moda cu actele de caritate. Cu banii strânși din vânzarea brățărilor, copiii de la Clubul de Educaƫie Alternativă vor merge într-o tabără în care vor deprinde arta meșteșugurilor tradiționale românești. O initiațivă lăudabilă ce merită toată susținerea și aprecierea noastră.

Și tu poți face parte din schimbare! Nicio activitate menționatã mai sus nu s-ar fi putut desfãșura fãrã ajutorul unor oameni minunați cãrora le mulțumim de mii de ori. Daca ai o  idee de activitate, sau dacã ai o poveste frumoasș si vrei sã o împãrtãșești copiilor sau dacã pur și simplu vrei sã te implici și nu știi cum, scrie-ne la office@policycenter.eu  și fã parte din frumoasa noastrã poveste!

181205_10151694378398343_1334248251_n

 
  • Calendar icon Friday May 31st, 2013
  • Category icon News

Comments are closed.